Din webbläsare är för gammal och kanske inte fungerar så bra med Horsemanager. Ladda ner Firefox, Chrome eller Opera.
 
 
 
 
 

Prislista Vetmanager

Med Station och Station nedan avses det tillval som gör att flera kliniker kan kopplas samman och dela djurägare, djur och journaler. Vanligt hos stordjursveterinärer.
 
Antal verksamma veterinärer
Klinik
Klinik ansluten till en station
1
8 000 / år
4 000 / år
2
15 000 / år
7 500 / år
3
20 000 / år
10 000 / år
Därefter per vet, 3 dagar / vecka eller mer
4 000 / år och vet
2 000 / år och vet
Därefter per vet, 2 dagar / vecka eller mindre
2 000 / år och vet
1 000 / år och vet
Övrigt
Station grundavgift (se ovan)
8 000 / år
SMS
0,89 / st
Automatiskt pappersbrev
14 / st
Etiketter via Printnode
200 / mån
 

Ingen bindningstid

Det finns ingen bindningsid. Du får en faktura per kvartal med kommande kvartals abonnemangskostnad och tidigare kvartals förbrukningar. Om du säger upp tjänsten får du inga fler fakturor med abonemangskostnad. Om du får en faktura med abonnemangskostnad får du betala den även om du säger upp abonnemanget strax efter du fått fakturan.

Tillägg utan allmänintresse

När förslag kommer på tillägg till Vetmanager bedöms önskemålets allmänintresse. Om vi anser att det är lågt eller inget kommer tillägget inte genomföras. Men den som vill kan välja att betala utvecklingskostnaden för ett sådan tillägg och ändå få det gjort. Då beskriver man i skrift tillägget så exakt och detaljerat som man kan varefter vi bedömer om ändringen är genomförbar. I så fall offerar vi ett pris. När ändringen är gjord blir den tillgänglig för alla. Om fler börjar använda funktionen får man inga pengar tillbaka. Tillägget skall fungera med övriga Vetmanager många år framåt och uppdateras då och då. Det gör att det blir mer arbete för oss än bara utvecklingen. När vi skriver en offert beräknar vi det efter utvecklingstiden, men med högre timdebitering, 2000 per timma. Dessutom tillkommer en startkostnad på 10000 per ändring. Detta gör att vi kan fortsätta hålla tillägget fungerande i framtiden.


Moms med 25% tillkommer på samtliga Vetmanagers priser. Betalningsvillkor 20 dagar netto. Vid försenad betalning kan tjänsterna stängas av helt eller delvis. Eventuella prisändringar sker vid årsskiftet och aviseras ett kvartal i förväg.